Desserts & Snacks

MUFFINS MED HASSELNØD OG CHOKOLADE

Jeg er helt vild med at bage for tiden, jeg er slet ikke til at stoppe. Ingen overdrivelse. haha. Jeg tænker og håber det skyldes regnvejret, det bilder jeg mig selv ind i hvert fald. Jeg har den sidste uge, heller ikke haft noget imod at spise alt det jeg har kokkereret (her mener jeg bogstaveligt talt alt! l Ate it all- no shame), men det synes jeg nu også en gang, der skal være plads til.

Det betyder jo desværre også jeg har lagt mig lidt ud. Derfor vil jeg i denne uge vil jeg have fokus på at optimerer min træning og have fokus på mit indtag af kulhydrater. Det er faktisk også sådan jeg lever det meste af tiden, den ene uge spiser jeg alt hvad hjertet begærer og den næste uge har jeg fokus på mit indtag af kulhydrater. Jeg ved at nogen måske vil kalde det en usund balance – men det virker for mig og på den måde føler jeg ikke at jeg giver op på noget, hverken den flade mave eller vin og chokolade.

Men nu var det slet ikke mit indtag af kulhydrater det skulle handle om, men noget som er meget vigtigere! – nemlig muffins! Hvis du er vild med hasselnød eller nødde-relaterede fødevare er de her lige dig. Personligt var jeg helt vild med dem,  men min kæreste kunne ikke lide dem – men han er heller ikke glad for nødder.

 

Det du skal bruge til ca. 6 små muffins:

  • 2 dl hasselnødder
  • 50 – 60 g. havregryn
  • 1 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 g. hakket chokolade (gerne mere)
  • 1 spsk. honning
  • lidt mælk, hvis dejen virker tør.

Topping:

Zero topping (chokolade) fra bodylab.

 

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 200 gr.

Blend hasselnødder til mel, sammen med havregryn. Hæl de blendede nødder og havregryn over i en røre skål og kom herefter de resterende ingredienser i. Når dejen føles jævn, kommer du den i muffins-formene. De skal have ca. 15-20 min. 200 gr.

 

Det var alt herfra, håber i har en fantastisk dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply