Breakfast Desserts & Snacks

BCAA-SMOOTHIES

Ved inspiration fra bodylab, er jeg i dag sprunget ud i at lave BCCA-smoothies. Det blev faktisk virkeligt lækkert. Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle forvente, fordi jeg normalt ikke er særligt vild med smagen af de forskellige varianter, der nu findes af BCCA. – Men ved at tilføje dem til min smoothie, blev det en fuldstændigt anden oplevelse! Det bliver helt sikkert mit go-to henover sommeren. Den røde smager lidt som en strawberry daiquiri, temmelig tasty hvis du spørger mig 😉

 

Opskrift på rød BCCA-smoothie:

1 håndfuld jordbær

1 håndfuld hindbær

1 scoop BCCA – med ananas smag.

 

Opskrift på grøn BCCA-smoothie:

½-1 frossen banan

1-2 håndfulde frossen spinat

1 spsk. Rynkeby økologisk lemonade, citron

1 scoop BCCA – lemon.

 

Prøv dem af – de er perfekte på en varm sommerdag.

 

Håber i har en dejlig dag.

Cecilie

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply