Breakfast Desserts & Snacks

GLUTENFRIE PROTEIN PANDEKAGER

 

Jeg nyder ofte disse pandekager til morgenmad, de dage tiden er til det. De er virkelig lækre og langt de bedste pandekager jeg har smagt, som er uden nogen form for mel. Jeg spiser dem tit på mine low – carb dage, da der hverken frugt eller mel i dejen.

Det du skal bruge til ca. 10 pandekager: 

250 – 300 g. græsk yoghurt

3 æg

2 æggehvider

1 spsk. stevia

1/2 tsk. vaniljepulver

1 knivspids salt

kokosolie til stegning.

Sådan gør du:

  1. Pisk alle ingredienserne i en røreskål, til dejen er jævn.
  2. Find en mellemstor pande og varm den op til middelvarme.
  3. Kokosolie kommes på panden, herefter en lille smule dej. Lav to små pandekager af gangen. – Det er vigtigt at der ikke kommer for meget dej på panden med det samme, da pandekagerne kan svære at vende. Brug evt. en lille te- kop, så er du sikker på det ikke går galt.
  4. Vend pandekagerne når dejen har sat sig.

 

Nyd dem med jordbær, banan og chokolade – så er de helt perfekte.

På mine low-carb dage spiser jeg dog pandekagerne uden frugt og chokolade. Her spiser jeg dem med penutbutter, eller lidt græsk yoghurt rørt med vaniljepulver og stevia.

 

Prøv dem af 🙂

 

– Cecilie

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply